Relax

»RELAX« je klasični model prešite vzmetnice srednje trdote za vsestransko uporabo. Namenjena je vsem tistim, ki jih zadovoljuje nekoliko mehkejši občutek udobja.

KLASIČNO »BONELL« VZMETENJE

PROGRAM BONELL

Žično jedro je izdelano iz klasičnih »bonell« vzmeti. Vzmeti so izdelane iz kaljene žice različnih premerov (ø1,8, 2, 2,2, 2,4 mm) zato ima »bonell« žično jedro dolgo življenjsko dobo. Navoj vzmeti je manjšega premera proti sredini in večjega premera na konceh. Vzmeti so med seboj povezane s spiralno žico v žično jedro, zato se obremenitve porazdelijo po celotni ležalni površini. Žično jedro za dimenzijo 200 x 90 cm običajno vsebuje 184 vzmeti (23 vrst po 8 vzmeti). Žično jedro  kvalitetnejše in trše vzmetnice dimenzije 200 x 90 pa vsebujejo 225 vzmeti (25 vrst po 9 vzmeti). S kombinacijo števila in višine vzmeti premera glav in debeline žice (ø 1,8, 2,0, 2,2, 2,4 mm) tudi pri vzmetnicah z »bonell« žičnim jedrom dosežemo trša, srednje trda in mehkejša vzmetenja.

Prva obloga na žičnem jedru je trdo iglana vata, ki vzmeti dodatno poveže na ležalni površini in izolira jedro od ostalih polnil ležišča.

Materiali ležalne blazine so reliefno prešiti na blago.

Z vgrajevanjem različnih polnil (volna, vata, antialergijsko polnilo »Termofil«, PN pena, HR pena …), ki se med seboj razlikujejo po trdoti, nanosih, elastičnostih in drugih lastnostih, dobimo kvalitetna in udobna ležišča z različnimi karakteristikami.

Obiščite nas v prodajno razstavnem salonu!

Vodovodna pot 15, Kromberk
5000 Nova Gorica

Vse pravice pridržane! © 2021 MGM pohištvo - Slovenia