Condor BOX

zimska letna stran

»CONDOR BOX« je ortopedska vzmetnica z zimskoletno stranjo.  Prijetno  mehka  in  zračna ležalna površina se telesu anatomsko prilagaja in daje prijeten občutek udobja. »CONDOR BOX«  je vsestranska vzmetnica. Zadovoljuje vse tiste, ki imajo radi tršo podlago – oporo in prijetno mehko, udobno ležalno površino z

KLASIČNO »BONELL« VZMETENJE V BOX IZVEDBI

Žično jedro je izdelano iz klasičnih »bonell« vzmeti. Vzmeti so izdelane iz kaljene žice različnih premerov (ø 2,0, 2,2, 2,4 mm) zato ima »bonell« žično jedro dolgo življenjsko dobo. Navoj vzmeti je manjšega preme- ra proti sredini in večjega premera na konceh. Vzmeti so med seboj povezane s spiralno žico v žično jedro. Zato se obremenitve porazdelijo po celotni ležalni površini.

Žično jedro »bonell« v BOX izvedbi vsebuje pri dim. 200 x 90 184 vzmeti (23 vrst po 8 vzmeti) oziroma 225 vzmeti (25 vrst po 9 vzmeti). S kombinacijo števila in višine vzmeti, premera glav in debeline žice (ø 2,0, 2,2, 2,4 mm) tudi pri vzmetnicah z »bonell« žičnim jedrom dosežemo trša, srednje trda in mehkejša vzmetenja.

Pas trde profilirane pene na obodu skupaj s trdo iglano vato na ležalni površini zapira jedro v BOX škatlo. Profilirana pena na obodu utrdi – ojača vzmeti na robovih in preprečuje pretirano posedanje perifernih vzmeti. S tem je odpravljen neprijeten občutek drsenja proti robu ležalne površine, ki se običajno pojavlja med spanjem.

Prva obloga na žičnem jedru je trdo iglana vata, ki vzmeti dodatno poveže na ležalni površini in jedro izolira od ostalih polnil ležalne površine.

Vzmetnice v BOX izvedbi so kompaktne, po navadi debelejše in ravnih linij.

Materiali ležalne blazine so reliefno prešiti na blago preobleke v fiksno, udobno ležalno blazino.

Z vgrajevanjem različnih polnil (volna, vata, antialergijsko polnilo Termofil, PN – HR pena, latex plošče …), ki se med seboj razlikujejo po trdoti, nanosih, elastičnostih …, dobimo kvalitetna in udobna ležišča z  različnimi karakteristikami.

Obiščite nas v prodajno razstavnem salonu!

Vodovodna pot 15, Kromberk
5000 Nova Gorica

Vse pravice pridržane! © 2021 MGM pohištvo - Slovenia