Latex 20

blago preobleke aloe vera / snemljiva preobleka

Ležišče iz latexa zadovoljuje vse tiste, ki imajo zelo visok kriterij glede higiene in prijetnega udobja ter zdravega spanja. Izvlečki ALOE VERA v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem. Zbujamo se spočiti in zbrani.

LEŽIŠČA IZ LATEXA

LATEX pridobimo iz drevesa kavčukovec. Če deblo zarežemo začne iz njega teči mlečno bela tekočina latex. Za izdelavo ležišč se čistemu latexu dodaja sintetični latex. Iz tako pridobljene mešanice se izdelujejo kvalitetna ležišča z dolgo življenjsko dobo.

Latex je ekološki material z antialergijskimi in antibakterijskimi lastnostmi. Pri izdelavi ležišč MP – MAXI POČITEK se uporabljajo 7 conska polnila iz latexa. To pomeni, da je ležalna površina razdeljena na 7 con trdote. Na delih ležišča, ki so bolj obremenjeni so trše cone, na manj obreme- njenih pa mehkejše cone. Mehkejše in trše cone

ležalne površine dosežemo s kombinacijo različ- nih premerov in števila lukenj v latex polnilu. Na ta način dobimo polnila različnih prožnosti – trša – mehkejša. Zaradi dobrega pretoka zraka je latex polnilo stalno suho in ni pogojev za pojav plesni in neprijetnih vonjav.

Latex polnilo je zračno, suho in udobno. Telesu se povsem prilagaja in mu daje dobro anatomsko oporo. Zato je hrbtenica stalno v pravilno ravnem položaju. Telo se opusti, sprosti, počiva. Spanje  je mirno brez odvečnega obračanja. Zbujamo se spočiti in zbrani.

ALOE VERA

Rastlina večnosti, kot so jo poimenovali stari Egipčani. Rastli- na izvira iz Afrike. Izvlečki ALOE VERA vplivajo na dobro po- čutje med spanjem. V kontaktu telesa z blagom, obdelanim z izvlečki ALOE VERA, se sproščajo učinki, ki pozitivno vplivajo na dobro počutje.

  • Omogočajo dobro počutje med spanjem
  • Blagodejno vplivajo na regeneracijo kože
  • Delujejo protistresno
  • Povečujejo koncentracijo
  • Zbujamo se spočiti in

Obiščite nas v prodajno razstavnem salonu!

Vodovodna pot 15, Kromberk
5000 Nova Gorica

Vse pravice pridržane! © 2021 MGM pohištvo - Slovenia